WIN EEN VAKANTIE!

Per 1 januari gaan wij het nieuwe jaar gelijk knallend van start met ons toernooi! Dit toernooi loopt van 1 januari 2023 10:00 uur tot 31 januari 2023 23:59 uur. De geweldige hoofdprijs is een vakantie ter waarde van €2500. Alle deelnemers krijgen aan het eind van het toernooi 10 gratis spins! Voor elke €1 die je inzet bij één van de Pragmatic Play slots krijg je één ticket. De winnaar wordt gekozen doordat er uit alle tickets één winnaar wordt geselecteerd. Hierdoor kan je met slechts één ticket de hoofdprijs winnen. Met meer tickets, maak je dus ook automatisch meer kans! 

 

Wil je meespelen en kans maken op die hoofdprijs? Je kunt deelnemen aan het toernooi door naar één van de Pragmatic Play spellen te gaan en daar het toernooi te accepteren.

WIN EEN DINER T.W.V. €100!

Jaja, je leest het goed! Op het moment dat je meedoet met ons weekendtoernooi maak je kans op een diner ter waarde van €100! Het toernooi gaat aanstaande vrijdagmiddag 20 januari 2023 vanaf 15:00 uur van start en loopt tot maandag 23 januari 2023 10:00 uur. Alle deelnemers krijgen aan het einde van het toernooi 10 gratis spins voor spel Big Bass Bonanza! Je krijgt voor elke €1 die je inzet bij één van de Playson spellen één ticket. De winnaar wordt gekozen doordat er uit alle tickets maar liefst vijf winnaars worden geselecteerd. Hierdoor kan je met slechts één ticket een heerlijk avondje uit winnen. Als je meer tickets hebt, maak je dus ook meer kans! Je kunt deelnemen aan het toernooi door naar één van de Playson spellen te gaan en daar het toernooi te accepteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIN EEN VAKANTIE T.W.V. €2500.

Per 1 januari gaan wij het nieuwe jaar gelijk knallend van start met ons toernooi! Dit toernooi loopt van 1 januari 2023 10:00 uur tot 31 januari 2023 23:59 uur. De geweldige hoofdprijs is een vakantie ter waarde van €2500. Alle deelnemers krijgen aan het eind van het toernooi 10 gratis spins! Voor elke €1 die je inzet bij één van de Pragmatic Play slots krijg je één ticket. De winnaar wordt gekozen doordat er uit alle tickets één winnaar wordt geselecteerd. Hierdoor kan je met slechts één ticket de hoofdprijs winnen. Als je meer tickets hebt, maak je dus ook meer kans! 

 

Wil je meespelen en kans maken op die hoofdprijs? Je kunt deelnemen aan het toernooi door naar één van de Pragmatic Play spellen te gaan en daar het toernooi te accepteren. Zodra je hebt voldaan aan de minimum inzet zal je automatisch meedoen. Deelname toernooien is 24+. Speel voor je plezier!